Exklusiva strandhus med plats att njuta av livet.

Variation, småskalighet och omsorgsfull gestaltning. Strandhusen har hämtat inspiration från Borstahusens genuina bebyggelse. Resultatet? Ljusa, moderna och exklusiva bostäder med all den charm som hör ett äkta, skånskt fiskeläge till.

Havsutsikt från vardagsrummet

Med hela 2,90 m i takhöjd, och generösa glaspartier på såväl bottenplan som ovanvåning, är ljusinsläppet minst sagt fantastiskt. Flera av husen har obruten havsutsikt, vilket betyder att du kan följa solnedgången över Öresund från första parkett i ditt eget vardagsrum.

Vi samlas i kök och vardagsrum

Strandhusens välutrustade kök är som gjort för middagsbjudningar och rymmer enkelt 12-15 gäster. Sommartid öppnar du upp de stora glaspartierna mot den grönskande innergården och dukar för frukost under parasollens svalkande skugga. I vardagsrummet sprider den vackra braskaminen värme och skön stämning, och de rejäla väggytorna gör rummet riktigt enkelt att möblera.

Ljus och rymlig ovanvåning

Gästrum, arbetsrum eller tre sköna sovrum? På ovanvåningen finns alla möjligheter att inreda på det sätt som passar dig och din familj bäst. Den möblerbara hallen och allrummet med glasparti mot balkongen öppnar upp för ännu fler möjligheter. På ovanvåningen finns också en rymlig klädkammare och alla sovrum har skjutdörrsgarderober.

Stilrena badrum och gästtoalett med dusch

Med större kakelplattor skapas rymd och elegans. Både badrum och gästtoalett har stilrent kaklade vita väggar och golv i elegant grått. Lika lättstädat som vackert!

Det enkla livet

I Strandhusen förenas det vackra med det praktiska. Husets golvvärme gör de tåliga ekgolven extra sköna att gå på. Från det integrerade garaget, som skyddar din bil mot väder och vind, kommer du direkt in i grovköket – ett stort plus efter helgens leriga skogspromenad. Och för att du ska kunna njuta rejält i trädgårdens vilstolar har vi förvandlat den trivsamma innergården till en lättskött oas.

Trädgård utan måsten

Strandhusens trivsamma innergård präglas av lugn och harmoni. Här är du skyddad från både vind och insyn, och kan skapa ditt eget, grönskande trädgårdsrum. En plats för avkoppling med vänner och familj, utan en massa måsten. De skjutbara glaspartierna mot innergården skapar en flytande gräns mellan ute och inne.