Ljus, rymd och skönt utomhusliv

Försäljningen av våra bostäder i Borstahusen har gått bra, alla lägenheter i Brf Solstrålen är sålda.

Mingelvänliga, välutrustade kök

Frukost med familjen eller lördagsmiddag med vännerna? I det välutrustade köket svänger du enkelt ihop helgens gourmetmiddag samtidigt som du bjuder gästerna på en fördrink. Bostädernas öppna planlösning binder samman rummen och skapar en generös yta för matstunder, mingel och mysiga hemmakvällar.

Vackra blickfång och smart förvaring

Vardagsrummets frikostiga glasparti mot balkong, uteplats eller takterrass drar blickarna åt sig och i takvåningarna sprider braskaminen skön stämning. Men vi har förstås även tänkt på det praktiska i form av rymliga klädkammare, smarta skjutdörrsgarderober och välplanerade skafferier.

Stilrena badrum med tvättmaskin och torktumlare

Med större kakelplattor skapas rymd och elegans. De helkaklade badrummen har stilrent vita väggar och golv i elegant grått. Lika lättstädat som vackert! Taket är nedsänkt och försett med spotar, och med egen tvättmaskin och torktumlare tvättar du precis när du själv vill.

Skönt uteliv från tidig vår till sen höst

Med inglasade balkonger och smarta vikglaspartier blir utesäsongen extra lång. Balkongernas tak och väggar är klädda i trä, vilket skapar en härligt ombonad känsla, och de rymliga balkongförråden fungerar som en naturlig avgränsning mellan uteplatserna. Takvåningarnas stora terrasser bjuder på västerläge, obruten havsutsikt och plats för såväl matbord och sittgrupp som gasolgrill och jacuzzi.

P-platser och förråd bara några steg bort

Innergården, med grönytor och härligt västerläge, gränsar till husets privata parkering. Här hittar du även miljörum samt privata förråd med plats för allt det där som du inte behöver varje dag, men ändå vill ha nära till hands. I husets bottenplan finns också ett gemensamt förrådsutrymme för barnvagnar och rullstolar.